Mi Robot Правосмукалка-Моп 2 – spec.

*СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА

Технички карактеристики

Боја – Бела
Модел – BHR5055EU
Тип на производ – Правосмукалка
Процесор – Cortex A53 (4 јадра)

Карактеристики на  правосмукалката
 – понов дизајн
– сензор за сметање
– сензор за судир
– сензор за ѕид
– сензор за пад
– чистење на подови авто-вчитување и вшмукување
 – автоматски докинг

Визуелна навигација 4.0
Ги совладува пречките со висина до 20 мм
Автоматско позиционирање

Конекција
Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz

Моќност
2700Pa

Капацитет на садот за прашина
550 ml

Покрива чистење до -150 метри

Dock Мрежа
Капацитет на батеријата – 3200 mAh
Номинална моќност – 40
излезна моќност
Docking станица: 19.8V /1A
Излезна струја : 14.4V
Номинален напон : 50 100 ~ 240V / 60Hz
Боја – Белата
Тежина – 3.6 kg
Висина – 81 mm
Ширина – 353 mm
Дебелина – 350 mm

Google поддржка, Алекса, следење на напредокот на чистење

Напишете коментар

Затвори