Xiaomi Mi USB-C to VGA and Gigabit Ethernet Мулти Адаптер – spec.

Xiaomi Mi USB-C to VGA and Gigabit Ethernet Мулти Адаптер

Xiaomi Mi USB-C to VGA and Gigabit Ethernet е висококвалитетен USB-C адаптер со многу карактеристики. Можете  да го користите како USB-центар со две USB 3.0 порти и една USB-c порта, но со додатоци на VGA порта и RJ45 Ethernet порта. Користејќи го адаптерот, исто така можете да го поврзете вашиот лаптоп со кабел до 1000 Mbps. Ова значи дека можете да играте популарни игри, да гледате HD видеа или дури и да преземате големи датотеки.

Xiaomi Mi USB-C to VGA and Gigabit Ethernet е мултифункционален HUB, што се користи за лаптопи со Windows или MacBooks на Apple. Има USB-C кабел, USB-C порта, VGA порта, две USB 3.0 порти и RJ45 Ethernet порта. Излезот на сликата на Xiaomi Mi USB-C то VGA and Gigabyte Ethernet е 2k квалитет на 60 fps. На пример, лесно можете да поврзете втор монитор со вашиот лаптоп! Бидејќи уредот користи адаптер RJ45 Ethernet, се поврзувате со брза жична мрежа за стабилен и оптимален интернет. Тоj е пренослив, мал уред и лесно се носи насекаде.

 

Затвори