Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ ЦРН – spec.

*СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА

Основни спецификации

Боја  – црна
Функција за Mopping –  Да
Вид на правосмукалка  – Робот за чистење

Затвори