Xiaomi Mi Паметен Звучник

Параметри на продуктот

Висина: 131 mm

Ширина: 1o4 mm

Дебелина: 151 mm

Tежина: 853 g

WiFi конекција

Wifi 2.4Ghz/5Ghz, поддржува IEEE 802.11 a/b/g/n/ac протокол

Bluetooth 4.2

Оперативни системи

Android 4.4 и IoS од 9.0 па нагоре

Моќност и полнење

DC 12 V / 1.5A

Затвори