Xiaomi Mi Паметен Звучник – over.

 

Ново метално тело

Аурора светло

Bluetooth конекција

Гласовна далечниска контрола

 

 

 

 10531 звучна дупка

 Звучните бранови патуваат слободно

Поседува копчиња шуствителни на допир

 

 

 

Далечински управувач со една реченица

Водечката IoT платформа на Xiaomi има повеќе од 235 милиони поврзани уреди.

Затвори