Xiaomi Mesh System AX3000(2-Pack) – spec.

Д × Ш × В (по единица) – 97mm × 97mm × 222mm
Боја на производ – црна

Хардверска конфигурација

Процесор
Qualcomm® IPQ5000 Dual-Core A53 1.0GHz CPU

Мрежно процесирање
Едно јадро 1.0GHz NPU

Меморија
256MB.
2.4g Wi-Fi
2 × 2 (поддржува до IEEE 802.11AX протокол, теоретската максимална стапка е 574Mbps)
5GHz Wi-Fi
2 × 2 (поддржува до IEEE 802.11AX протокол, теоретска максимална стапка е 2402Mbps)
Антени
Дисипација на топлина
Природна дисипација на топлина
Вкупно стојалишта
1 × 10/100 / 1000Mbps Самоадаптивна WAN порта (Auto MDI / MDIX)
3 × 10/100 / 1000mbps Самоадаптивни LAN порти (Auto MDI / MDIX)
LED индикаторско светло
2 светла, систем индикатор × 1, Интернет индикатор × 1
Копче за ресетирање на системот
× 1.
Копче за мрежно поврзување
× 1.
Порта за влез на енергија
× 1.
Протоколни стандарди
IEEE 802.11A / B / G / N / AC / AX, IEEE 802.3 / 3U / 3AB

Безжични спецификации
Двоен опсег
2.4GHz, 5GHz.
Модулација
11b: DSSS: DBPSK (1Mbps), DQPSK (2Mbps), CCK (5.5 / 11Mbps)
11a / g: OFDM: BPSK (6 / 9Mbps), QPSK (12 / 18Mbps), 16qam (24 / 36Mbps),
64qam (48 / 54Mbps)
11N: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16Qam, 64Qam.
Стапка на податоци: MCS0-MCS15
11AC: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16Qam, 64Qam, 256Qam.
11AX: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16Qam, 64qam, 256qam, 1024qam.
Стапки на податоци: MCS0-MCS11 (поддржува 2 струи).

Софтверски спецификации
Оперативен систем
MiWifi ROM, паметен рутер-оперативен систем базиран на OpenWRT
WiFi енкрипција.
WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA3-SAE енкрипција,
Контрола на безжичен пристап (црно-бела листа), SSID скриени
Управување со апликации
Поддржува веб, Андроид, iOS

Работна околина
Температура на работна околина
0-40 ℃
Оперативна влажност
10% -90% RH (не-кондензација)
Температура на складирање
-40-70 ℃
Влажност на складирање
5% -90% RH (не-кондензација)

Содржина на пакетот
Xiaomi Mesh System Ax3000 INSTurection Privers power Cord network Carde / Гарантен лист

Затвори