XIAOMI IMILAB Веб Камера 1080P – over.

Остро видео со Full HD 1080p

Камерата со висока резолуција и повеќе агли на гледање ви овозможува да ја добиете вашата слика точно, со врвен квалитет и дефиниција.

Едноставно приклучете и играјте!

Поврзете се со вашиот компјутер, лаптоп или друг уред преку USB за да започнете!

За домa и за на работа


Без оглед дали е за работни состаноци, или за да се ужива со пријателите и семејството, веб-камерата ви помага да бидете во контакт кога тоа ви е најважно.

Снимете ги сите детали со Full HD 1080p

Доживејте одличен квалитет на стриминг и кристално чиста видео слика благодарение на алгоритмот за обработка на HDR.

Совршена за дома и за на работа

Поврзете се со сите ваши омилени видео апликации, вклучително и ZOOM, Microsoft teams, Skype и други популарни апликации.

Гласовни повици

Вградениот микрофон обезбедува јасен звук и е идеален за правење и примање повици.

Лесна инсталација со приклучок за играње

Едноставно, вклучете ја веб-камерата на вашиот компјутер или лаптоп преку USB за да започнете.

Зафатот е и мек и безбеден

Монтирајте ја веб-камерата користејќи интегриран зафат. Одговара на широк спектар на уреди, совршен е  за компјутер, лаптоп и тенки екрани. Има мека завршница за удобно вклопување.

Затвори