XIAOMI IMILAB Веб Камера 1080P – spec.

Клучни карактеристики


Интегриран HD микрофон со опсег до 10m
Подножјето на фотоапаратот може да се ротира за 360 степени (лево или десно) и до 30 степени нагоре или надолу
Специјализирана леќа со висока прецизност Sonix w88s
Автоматска рамнотежа на белата боја и корекција на бојата
Поддржува и Windows и Mac OS
Поставете слики и видеа на популарните социјални мрежи со еден клик
Вграден микрофон со технологија за дигитално поништување на бучавата
Лесна инсталација преку USB приклучок и игра
Дизајнирано од IMIlab, дел од екосистемот Xiaomi

Спецификации


Поврзување: USB
Full HD резолуција 1920 × 1080
1080p (30 слики во секунда)
Резолуција на фотографијата: 2 MP
Леќа: 3,6 милиони
85 ° агол на гледање
Стапка на видео рамка: 30fps
Аудио формат: PCM
Димензии: 71,5 × 35 × 120мм
Тежина: 138гр

 

Содржина на кутија


1 x Full HD веб-камера со микрофон

Затвори