XIAOMI IMILAB EC2 Безжична Безбедносна Камера Сет – over.

Главни карактеристики:

1. Поддршка на портата: Овој производ вклучува уред , кој може ефикасно да ја подобри стабилноста на мрежниот сигнал за време на далечинскиот пренос на податоци и ефикасно да ја намали потрошувачката на енергија на фотоапаратот. Вметнување на Micro SD картичка во портата, исто така, овозможува локално складирање на алармното видео.
2. AI детектирање: Овој производ ја поддржува функцијата за откривање на луѓе, што може ефикасно да ги намали лажните аларми.
3. Безжична инсталација: Овој производ има вградена батерија, не се потребни жици за инсталација, како и сценарија за инсталација во затворен и отворен простор, независно прилагодување.
4. ПИР-инфрацрвен сензор : Овој производ има ПИР-инфрацрвен сензор за човечко тело за активирање на алармот, а растојанието за ноќно гледање може да биде до 10 метри, така што јасно можете да ги видите сите детали дури и ноќе.
5. HD камера: Овој производ користи камера со висока резолуција за јасно да ги видат сите детали на мониторот.

Затвори