Xiaomi 10W Безжичен Полнач 10000 – spec.

Спецификации

 
Модел на производ-WPB15PDZM
Капацитет на батеријата (оценет/типичен)- 35,2Wh/36Wh, 9800mAh/10000mAh
Влезна порта- Тип-C
Влезни параметри – 5V⎓3A, 9V⎓2.5A
Жичен излез – (USB-A): 5V⎓3A, 9V⎓2.23A, 12V⎓1.67A, 10V⎓2.25A макс. (Тип-C): 5V⎓3A, 9V⎓2.23A, 12V⎓1.67A, 10V⎓2.25A макс. (Двојна порта): 5V⎓3A
Тип на батерија – Литиум-јонска полимерна батерија
Номинален капацитет 0- 5600 mAh (5V/3A)
Излезна порта – USB-A/Type-C
Безжичен излез – 10 W MAX
Индукциско растојание – ≤5 мм
Димензии на производот- –147,9 x 70,6 x 16,6 mm
Работна температура – 5°C – 35°C
 
Содржина на пакетот 
 
Xiaomi 10W Безжичен полнач 10000 x 1
Кабел за полнење x 1
Упатство за употреба x 1
Затвори