Звукот кој го обожавате

35dB Паметно поништување на шум* | Поврзување со двоен уред | Безжично полнење | Долготрајна батерија од 28 часа

Приспособливо поништување на шум

Вештачката интелигенција подобро ги препознава вашите уши

Композитен калем со вибрирачка дијафрагма од 9 мм

Опфаќа повеќе детали за звукот

Режим на двојна транспарентност*

Слушајте ги амбиенталните звуци без да мора ги извадите слушалките

Откажување на шум на повици со три микрофони

Може да се слуша јасно во бучни средини
Затвори