Продуктна спецификација

Модел на производ бр.
TWSEJ01ZM

Време на полнење на слушалките
Прибл. 1 час

Безжична врска
Bluetooth 5.2

Време на полнење Прибл. 2,5 часа
(жично полнење)

Нето тежина на единечна слушалка
Прибл. 4,9 гр

Димензии на слушалките
25,4*20,3*21,3мм

Вкупна тежина вклучувајќи ја кутијата за полнење
Прибл. 55 гр

Димензии на кутијата за полнење
65*48*26мм

Времетраење на повикот
Прибл. 3 часа
(исклучено поништување шум, 50% јачина на звук, AAC кодирана)

Опсег на комуникација
10 м
(отворен простор без пречки)

Време на репродукција на музика
Прибл. 6 часа
(исклучено поништување шум, 50% јачина на звук, AAC кодирана)

Приклучок за полнење
Тип-C

Време на мирување
Целокупно траење на батеријата 
Прибл. 28 часа
(исклучено поништување шум, 50% јачина на звук, AAC кодирана)

Влезни параметри на кутијата за полнење
5V 0,5A МАКС
(жичен)

Номинален капацитет/моќност на батеријата за една слушалка
35mAh/0,13Wh

Параметри за влез на слушалката
5V 120mA МАКС
(единечна слушалка)

Куќиште за полнење номинален капацитет/моќност на батеријата
470 mAh/1,78 Wh

Импеданса на звучникот
32Ω

Пакетот содржи

Кутија за полнење ×1
Buds ×2
Врвови за уши × 3 пара (S/M/L/, M претходно инсталирани)
Кабел за полнење ×1
Упатство за употреба ×1

 

Затвори