Спецификации


Безжична врска – Bluetooth®5.2
Опсег на комуникација – 10m (отворен простор без пречки)
Нето тежина на единечна слушалка – Прибл. 4,2 g
Вкупна тежина со кутија за полнење – Прибл. 36гр
Траење на батеријата на слушалките – Прибл. 5 часа
Траење на батеријата на куќиштето за полнење – Прибл. 18 часа
Димензии на слушалките – 24,5 x 16,7 x 24,6 mm
Димензии на полначот – 60 x 46 x 23,7 mm
Приклучок за полнење – Тип-C


Содржина на пакетот
Полнач x1
Слушалки x2
Додатоци за слушалки x3 парови (S/M/L/, M претходно инсталирани)
Куки за слушалки x2 парови (S/L/, L претходно инсталирани)
Упатство за употреба x1

Затвори