Ранец Mi City 2

Едноставно и уредно
За лаптопи од 15,6 инчи.
Отпорен на абење и водоотпорен
Едноставна квадратна форма
Лесен, но силен

Мобилност и квалитет за вашите потреби

Бидете тоа што сте и следете ги своите соништа.Подгответе се и имајте ги работите онака како што ви се допаѓаат

Квадратен тродимензионален дизајн, едноставен, но стилски

Вградената поддршка од лим, челик и од манган од горната страна, му овозможува на ранецот да ја задржи својата форма. Сивата и црната ткаенина создаваат површина со брановидни линии, што ја отстранува досадната сообразност. Без разлика дали одите на факултет, одите по улица или патувајќи некаде далеку, овој ранец може да одговара на вашиот стил на облекување.

Внатрешниот простор може да собере компјутер од 15,6 инчи

Вградено независно полнење за лаптоп и таблет, обезбедено со прицврстувачи за куки и јамки за да не се грижите. Вклучува два џебови и една преграда за складирање датотеки со патент од спротивните страни на ранецот.
Можете да ги чувате вашите секојдневни предмети пред да излезете на уреден начин и никогаш повеќе не треба да барате слепо за нив.
Затвори