Рачна правосмукалка Xiaomi G11 – spec.

Технички податоци


Боја

Белa

Модел

MJWXCQ05XYHW

Тип на производ

Правосмукалка

Функции на правосмукалката

Технологија за чистење 

Капацитет на контејнер за прашина

300 мл

Траење на батеријата

До 60 минути

Моќ

185 AW

Номинална моќност

500 вати

Номинален напон

22,2 В

Боја

Бела

тежина

4,15 кг (нето)

Висина

341,5 мм

Ширина

266,5 мм

Дебелина

100 мм

Дополнителни информации

До 120.000 вртежи во минута

Прилагодлива моќ на вшмукување

содржина

Батерија

Подна млазница

Рачна правосмукалка

Докинг станица

Алатка за пукнатини

Четка за чистење

Ролер четка

Напојувач

Главна четка на правосмукалката

Додатоци за монтирање на приклучната станица

Упатство за користење

Затвори