Yeelight portable led desk lamp

2.990 ден

Параметри
Име на производот Yeelight LED Desk Lamp
Тип на производ YLTD01YL (Стандардна верзија) YLTD02YL (верзија за полнење)
Нето Тежина 0.59Kg (Стандардна верзија) 0.65Kg (верзија за полнење)
Светлосен флукс 260 lm
Температура на бои 2700 K – 6500 K
Ra 88
Опсег на осветленост 20%-100%
Агол на осветлување 120°
Влезна моќност 3W (стандардна верзија) 5W (верзија за полнење)
Влез за светилка 5V 1A
Пакетот вклучува LED светилка , микро USB кабел (1м), упатство за користење

Белешки:
1. Ra е индекс за да се оцени нивото на светлината што ја претвора оригиналната боја на објектот. 
2. Ra 88 се тестира под температурата на бојата на 4000 K, чиј резултат од тестот е базиран на Извештај за оптички тест од Yeelight.
3. Перформансите на лампата за полнење може да се користат околу 5 часа, се тестира под температурата на бојата од 4000 K и 60% од осветленоста, чиј резултат од тестот е базиран на Извештајот за Optical Test Yeelight.

Нема на залиха

Категорија:
Затвори