Redmi Power Bank 20000mAh Брз Полнач 18W

1.590 ден

Надворешна батерија Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh за брзо полнење 18W е.

Технички спецификации

Марка

Модел

Димензии

Тежина

Пакетот содржи

Излез

Интерфејс

Влез

Капацитет

XIAOMI

VXN4285GL

154 x 73,6 x 27,3 мм

490 грама

1 x Надворешна батерија Xiaomi Mi Power Bank 20000mAh, 1 x прирачник за корисник

5.1V / 2.4A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (единечна USB-A порта) 5.1V / 3.6A (двојна USB-A порта)

Микро-USB / USB-C (влез), USB-A x 2 (излез)

5V / 2.1A, 9V / 2.1A, 12V / 1.5A

20000mAh 3,7V 74Wh


Категорија:
Затвори