Smart City кацига

3.490 ден

Име на производ

Модел

Материјал за кацига

Тежина

Големина на школка (cm)

Димензија (мм)

Боја на кацига

Внатрешна боја

LED светлосна сијаличка

Опции на светлина

Батерија

Издржливост на батерија

Издржливост на мирување

Време на полнење

Smart City Commuter Bling Helmet

SH50

EPS+PC

360g (M) 370g (L)

54-58 (M) 57-61 (L)

275(L)x214(W)x159(H) (M) / 282(L)x224(W)x160(H) (L)

Бела / Црна

Сива

7

Светло за брзо трепкање / прилив на светло / светло со двојно трепкање

3,7V 455mAh

Приближно 36ч. за осветлување

Приближно 180 дена

Приближно 3 ч.

Боја :
Исчисти

SKU: Недостапно Категорија:
Затвори