Mi Вакум Правосмукалка 1C

12.490 ден

Неограничена чистота со правосмукалката Xiaomi Mi 1C! Ефикасниот мотор без четки обезбедува огромна моќност и ефикасно вшумуквање без оглед на површината, а батеријата гарантира до 60 минути работа со едно полнење.

Модел
Тип на производ
моторот
Моќ на вшмукување

Функции на правосмукалка

Моќ
Тип на ќелија
Траење на батеријата
Номинална моќност
Номинален напон
Тежина
Дополнителни информации

Сет (содржи)

SCWXCQ02ZHM
правосмукалка
9-циклонска технологија
Вшмукување 120 AW
20 kPa во режим Макс
Конструкција без прстен
5 нивоа на филтрација
Собира до 99,97% од нечистотиите
25.2 V
на литиум
до 1 час
400 вати
25.2 V
3,5 кг (сет)
Преносен и безжичен дизајн
Опција за монтирање на ид
Рачна правосмукалка
снабдување со електрична енергија
Докинг станица
Млазница на подот
Совет за кревети
Млазница со четка
пукнатина
Продолжен шип
Упатство за употреба

СЕТ (содржи)

Вшмукувач x1

Цевка x1

Четка за подот  x1

Четка за отстранување на грини × 1

2 во 1 × четка

2 во 1 за рамна подлога

Основа за полнење 2 во 1 × (завртка × 2, водич × 2)

Адаптер за напојување ×1

Инструкции x1

Нема на залиха

Категорија:
Затвори