Mi Smart Сензор за Прозори и Врати

790 ден

Интелигентни сензори за прозорци и врати со ергономски дизајн. Само залепете и примајте предупредувања кога се отворени прозорците или вратите. Преземете контрола над вашиот дом.

Категорија:
Затвори