Mi Smart Projector Mini

37.490 ден

Неверојатни емоции во вашата дневна соба. Мини проекторот MiJia Smart Projector користи технологии широко користени во кината, Dolby стерео DTS звук, проекција во големина 40-200 инчи и употреба на квадратни пиксели што е гаранција за одлична забава.

Категории: ,
Затвори