Mi Smart Power Plug (ZigBee)

1.290 ден

Интелигентниот штекер, Mi Smart Power Plug постојано го контролира протокот на електрична енергија кон специфичните уреди и овозможува далечинска употреба контролирана од мобилна апликација. Комплетно е безбеден и со неговиот минималистички дизајн е совршен додаток за секој Smart Home.

Гаранација: 12 месеци

Категорија:
Затвори