Mi Smart Сензор за Движење

890 ден

Mi Smart Motion Sensor го открива движењето на животните и луѓето. Паметниот сензор ќе ве извести за несаканото движење во избраната просторија. Автоматскиот старт по откривање на движење заштедува енергија и дава најдобри резултати.

Категорија:
Затвори