Mi Portable Air Pump

2.690 ден

Преносна електрична пумпа. Mала, компактна и со батерија за полнење.
До 150 psi притисок, точност на сензорот 2psi
Дигитален дисплеј
Вградена батерија со капацитет од 2000 mAh

Гаранција: 12 месеци

Боја : Black
Black
+ -4 more
Исчисти

SKU: Недостапно Категории: ,
Затвори