Mi Ionic Фен За Коса

2.890 ден

Грижете се за здравјето и изгледот на вашата коса со фенот за коса Xiaomi Mi Ionic! Силниот проток на воздух ќе овозможи брзо сушење, а напредната технологија за јонизација и интелигентната контрола на температурата ќе ја обезбедат вашата соодветна хидратација, елиминирајќи го ризикот од сушење!

Категорија:
Затвори