Mi Home Security Camera Basic 1080P

2.290 ден

Домашната камера Mi Home Security Camera Basic ќе стане личен Ваш личен чувар на домот и интелигентен помагател. Благодарение на нејзиниот дизајн, тој обезбедува широк агол на снимање, а инфрацрвениот филтер ќе овозможи снимање во текот на ноќта. Камерата е опремена и со сензор за движење и можност за монтирање на зидот или таванот.

Гаранција: 12 месеци

Боја :
White
+ -4 more
Исчисти

SKU: Недостапно Категорија:
Затвори