Mi Automatic Црн Чадор

1.490 ден

Чадорот Xiaomi може да се користи и за време на дождливите денови и за време на потоплите сезони. Чадорната обвивка има силен степен на темнина, која ефикасно штити од штетно УВ зрачење, а водоотпорната ткаенина спречува накиснување од дожд.

Категорија:
Затвори