Mi Aluminum Roller-ball Златно Пенкало

490 ден

Почувствувајте се одлично кога пишувате со Mi Aluminum Roller-ball Златно Пенкало! Користејќи го швајцарскиот инсерт PREMEC, гарантира совршено, непречено движење и долготрајна работа.

  • Бранд: Xiaomi
  • Модел: Mi Aluminum Rollerball пенкало
  • Боја: Златна
  • Material: Aluminium
  • Дебелина на линија: 0.5mm
  • Димензии: 140 x 9.5 mm
  • Тежина: 26 g

Нема на залиха

Категорија:
Затвори