Mi Aluminum Roller-ball Refill Пенкало

99 ден

Комплетот од три резервни PREMEC полнења за Mi Aluminum Roller-ball Refill Пенкалото гарантира непречено движење и одлична прецизност при пишувањето.

Категорија:
Затвори