Mi Air Purifier PRO

14.490 ден

Оригинален паметен Xiaomi прочистувач за воздух


Идеален за простории до 60 метри квадратни


Контрола преку апликација


Превземање на апликација преку QR код


Прецисен ласерски сенсор кој го мери квалитетот


Сијаличка која што го прикажува квалитетот


OLED дисплеј


Напојување: 220V


Боја

Боја: бела

Напојување

Voltage (V): 220

Димензија

Product weight: 9.7 kg
Package weight: 12.95 kg
Product size (L x W x H): 26.00 x 26.00 x 73.50 cm / 10.24 x 10.24 x 28.94 inches
Package size (L x W x H): 35.00 x 35.00 x 90.00 cm / 13.78 x 13.78 x 35.43 inches

Пакетот вклучува

 1 x Прочистувач за воздух, 1 x Адаптер, 1 x Филтер, 1 x Корисничко упатство


Категории: ,
Затвори