Правосмукалка Mi G10 spec

Модел на производMJSCXCQPT
Димензии1286 × 214 × 256 мм
Нето масаПриближно 4,0 кг
Капацитет на садот за собирање на сметот0,6 L (максимум)
Капацитет на батеријата3000 mAh (номинален капацитет)
3000 mAh (номинален капацитет)25,2 В
Номинална моќност450 В

Содржина на пакетот

Затвори