Qualcomm® Snapdragon 60 860 Водечки процесор

Процесорот Qualcomm® Snapdragon ™ 860 нема да ве изневери дури и кога играте графички игри со високи поставки. Уживајте во голема брзина

Дизајниран за брзина

Стапка на освежување од 120Hz

33W брзо полнење

НЕМА ПОТРЕБА ДА ЧЕКАТЕ

Cо 33W брзо полнење, POCO X3 Pro се напојува брзо, осигурувајќи дека сте секогаш подготвени. Не дозволувајте бавното полнење да ве задржи!

Затвори