Mi Wireless Надворешна Безбедносна Камера 1080p – spec.

Спецификации на производот

Име на производот -Mi безжична надворешна безбедносна камера 1080p (поставена верзија)

Модел на производ бр. – MWC13

Влез – 5V, 2A

Димензии на камерата – 52,7×122×102,6 mm

Нето тежина на камерата – 273 гр

Агол на леќата – 130°

Резолуција – 1920×1080

Отвор – F2.1

Видео кодирање – H.265

Инфрацрвени светла – 940 nm инфрацрвена светлина ×8

Работна температура:-20°C до 50°C

Капацитет на батеријата – 5700 mAh

Безжична врска – Wi-Fi FiIEEE802.11b/g/n 2,4 GHz

Компатибилен со – Android 6.0 или iOS 10 и погоре

Димензии на внатрешен ресивер – 110×85×77,1 мм

Нето тежина на внатрешен приемник – 88 гр

Складирање – Micro SD-картичка (до 32 GB) / USB-диск / складирање во облак

Поврзување со кабел за внатрешен приемник – RJ45 етернет порта

 

Содржина на пакетот

Mi безжична надворешна безбедносна камера 1080p (поставена верзија)

Mi Wireless надворешна безбедносна камера 1080p (вклучувајќи батерија) ×1

Ѕиден приклучок x 3

Внатрешен ресивер ×1
Завртка x 3

Шаблон за монтирање x 1
Упатство за употреба ×1

Кабел за полнење (1м) x 1
Гаранција x 1

Етернет кабел (2m) x 1
Налепница за внимание x 1

 

Затвори