Mi Watch Единица за полнење – spec.

Основни спецификации

Име на производот – Mi Watch Единица за полнење
Материјал  – PC + ABS
Големина на производот – 40,3 × 40.3 × 9,8 mm

Пакетот содржи

Приклучок за полнење × 1
Гарантен лист × 1

Затвори