МI Вакум правосмукалка light – spec.

Спецификации

Име на производот – MI вакум правосмукалка light

Работен напон – 21.6 V.

Работна моќност – 220 W.

Капацитет на литиумска батерија – 2500 mAh

Време на работа – (стандарден режим / макс режим)
45 мин / 13 мин (без електрична четка)

Напојување – 26.0 V.

Полнење со струја – 0.5 A.

Време на полнење – Прибл. 5 часа

Капацитет на чаши за прашина – Прибл. 0.5 L.

Тежина – Прибл. 2.3kg.

Бучава – ≤ 79 db.

Димензии – 240 × 148 × 1132 mm

Содржина на пакетот

Главна единица × 1
Продолжна рачка × 1
Главна четка × 1
Четка × 1

Монтажа станица × 1
(вклучува  завртка × 2, цевка за експанзирање × 2)

Прирачник за корисникот × 1
Адаптер за напојување × 1

Затвори