Mi Црни Компјутерски Наочари – spec.

Спецификации

Боја – Црнa
Модел – HMJ01ts.
Тип на производ – Очила
Сертификати – Q / TS 03-19-2016
Димензии:
Ширина на мостот: 17 mm, ширина на леќи: 55 mm
Ширина – 140 мм
Тежина – 18 Г.
Содржина – Очила, заштитна кутија, крпче за бришење, упатство за корисникот

Затвори