Mi Strap за Часовник – over.

Ремен за Mi часовник

Одбери боја која најмногу ти одговара!

Повеќе бои за избор

Одберете која најмногу ви одговара во моментот

Движете се слободно и чуствувајте се опуштено!

Нерѓосувачки челик, исклучителен и издржлив

Порозен кој дише, не дозволува потење

Затвори