Mi Strap за Часовник – spec.

Основни спецификации

Материјал на закопчувач – Нерѓосувачки челик
Материјал за ремен – TPU
Вкупна должина – 252 mm (вклучувајќи го и часовното тело)
Прилагодлива должина – 130 ~ 220 мм

Пакетот содржи

Ремен за часовник ×3

Гаранција ×1

Затвори