Mi Стандарден Син Ранец – spec.

Технички податоци

Вид на производ – ранец
Капацитет – 20 Л.
Материјал на конструкција – Водоотпорна ткаенина, полиестер
Висина – 41 см
Ширина – 28,5 см
Дебелина – 16,5 см
Дополнителни информации – Голем број џебови, Совршен за лаптопи од 15,6 инчи, прилагодлив каиш (45 ~ 80 см)

Затвори