Mi Smart Band 5 Strap (3-pack) (Black, Orange, Cyan) – specs

Технички податоци

Производ
  • Mi Smart Band 5
Боја
  • Црна
  • Портокалова
  • Циан
Должина на каифчето
  • 255 мм
Прилагодлива должина на каифчето
  • 155 – 219 мм
Материјал на изработка
  • Легура на алуминиум
  • TPU
Пакување
  • 3 обоени каифчиња
Затвори