Mi Smart Band 5 Кабел за полнење – over.

 

 

 

 

 

Mi Smart Band 5

Магнетен полнач

Компактен и лесен за употреба

 

 

 

 

 

Магентено полнење без проблеми!

Само приклучи и полни

 

 

 

 

 

Бакарнo позлатен тouch point, за да се зголеми животниот век! 

Затвори