Mi Router AX1800 – overview

Mi AX1800 Рутер

5-Јадрен WiFi 6
Rapid Storm

Ја задржува брзината додека гледате 4K HD видео. Опуштено можете да играте игри со пријателите.

Кул Црн Дизајн
360º Сигнал на покриеност

Скриена антена со високи перформанси. 360º покриеност на сигналот. Структура за ладење на кулата, супер-голем метален ладилник за одржување на стабилно работење во секое време

Затвори