Mi Router AX1800 – overview

Mi AX1800 Рутер

4-Јадрен WiFi 6

Ја задржува брзината додека гледате 4K HD видео. Опуштено можете да играте игри со пријателите.

Структура за ладење на кулата, супер-голем метален ладилник за одржување на стабилно работење во секое време

Рутерот Redmi AX5 исто така поддржува OFDMA, MU-MIMO и други технологии. Технологијата OFDMA им овозможува на рутерите да испраќаат податоци до 8 уреди во еден пренос, а мрежното доцнење може да се намали за 66%.

Со цел да се обезбеди пошироко и постабилно покривање на сигналот, рутерот користи четири независни сигнални засилувачи Qorvo со високи перформанси. Во споредба со интегрираниот засилувач, јачината на сигналот на независниот засилувач се зголемува за 4dB, а теоретската покриеност е зголемена за 50%.

Затвори