Mi Robot Vacuum-Mop Essential Disposable Mop Pad – specs

Технички податоци

Производ
  • Mi Robot
Боја
  • Бела
Сертификати
  • P / YM020-2019
Дополнителни информации
  • Брза и лесна инсталација
Пакување
  • 30 крпи за еднократна употреба
Затвори