Mi Robot Vacuum-Mop Essential Brush Cover – specs

Технички податоци

Тип на производ
  • Навлака за вакумска четка
Производ
  • Mi Robot
Боја
  • Сима
Дополнителни информации
  • Брза и лесна инсталација
Затвори