Mi Robot Правосмукалка-Моп 2 Ултра – spec.

*СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА

Технички карактеристики

Боја – Црно
Модел – Stytj05zhmmg.
Тип на производ – Правосмукалка

Функции на правосмукалката
– Unlick Construction
– Клифен сензор
– Сензор за судир
– LDS сензор – ласерско скенирање на просторот
– Сензор за забрзување
– Радарски сензор
– Сензор за ѕид
– Сензор за ѓубре
– Сензор за дупка
 – Чистење на подот
– Само-прилагодување
– Вшмукување
– Автоматски докинг контрола
– Ги надминува пречките со висина до 20mm
– Електронски контролиран резервоар за вода
– Следење на чистењето 

Конекција – Wi-Fi
Вшмукување – 4000pa.
Капацитет на контејнер за прашина – 550 мл

Мрежа, докинг станица
Капацитет на батеријата – 5200 MAH.
Номинална моќност – 46 W.
Номинален напон – 100 ~ 240VAC 50 / 60Hz

Теќина – 8 кг (нето)
Висина – 98,8 мм
Ширина – 350 мм
Дебелина – 353 мм

Дополнителни информации

Google Assistant, Alexa, цикцаг движење, следење на напредокот на чистење

Затвори