MI Робот Правосмукалка 2 Ултра – Автоматска – spec.

*СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА

Спецификации

 
Модел: STYTJ05ZHMHWJC
Надворешни димензии: 285 × 397 × 468 mm
Номинален излез:  19,8 V⎓1 А
Оценет влез: 220–240 V~ 50/60 Hz
Номинална моќност:1.000 
 
Содржина на пакетот
Автоматскa празна станица × 1
Преграда за прав × 1
Кабел за напојување × 1
Торба за прав x 2 (1 инсталирана)
Упатство за употреба × 1
Затвори