MI Робот Правосмукалка 2 Lite – spec.

*СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА

Спецификации

Модел:MJSTL
Димензии на моделот:353 × 81,3 мм
Номинална моќност:35 В
Номинален напон:14,4 V⎓
Нето маса:3,1 кг
 
Капацитет на батеријата:2500 mAh
 
Док за полнење:
Модел:ЦДЗМЈСТЛ
Оценет влез:100–240 V ~ 50/60 Hz 0,6 А
Номинален излез:20 V⎓ 1,2 А
Димензии на ставката:150 × 135 × 97,4 мм
 
Содржина на пакетот:
Правосмукалка × 1
Упатство за употреба × 1
Kорпа за отпадоци x 1
Четка × 1
Навлака за четка × 1
Странична четка × 1
Резервоар за вода (претходно инсталирана подлога) × 1
Подлога за џогер (замена) × 1
Док за полнење × 1
Кабел за напојување × 1
Странична четка (замена) × 1
Алатка за чистење × 1
Затвори