MI пренослив Bluetooth звучник – spec.

Спецификации

Производ модел бр. – XMYX04WM.
Димензии на производот – 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth профили – HFP / A2DP / AVRCP
Капацитет на батеријата – 2000 MAH.
Прашина и отпорност на вода – IP67.
Влезни параметри – 5V 1A.
Други карактеристики – Двојна аудио врска
Производ нето тежина – 185 Г.
Bluetooth верзија – Bluetooth 5.0.
Опсег на комуникација – 10 m (отворен простор без пречки)
Континуирано време на репродукција – 10 часа (60% волумен), 10 часа (60% волумен) со USB-C.
Имплементирани стандарди – Q / WMSX 010-2018

МI пренослив Bluetooth звучник

Затвори