MI пренослив Bluetooth звучник (16W) – spec.

MI пренослив Bluetooth звучник (16W)

Главни спецификации

Име на производот – МI пренослив
Bluetooth звучник (16W)

Боја – Црна / сина

Модел – MDZ-36-DB

Димензии на производот – W 213 * d 74 * h 74 mm

Технички параметри

Поврзување – Bluetooth / 3.5mm aux во

Номинална излезна моќност – 2 × 8W (@ 1KHz thd = 1%)

Сигнален-до-гласност сооднос – 70dB.

TWS врска – Да (≤5m)

Водоотпорен – IPX7.

Време на полнење на батеријата – 4 часа

Време на репродукција – Прибл. 13 часа
(со 50% волумен)

Пакетот содржи

Затвори